بسته
(0) آیتم ها
شما هیچ موردی در سبد خرید خود ندارید
منوی محصولات
    فیلترها
    تنظیمات
    جستجو
    0 آشنایی با دزدگیر اماکن و منزل

    دزدگیر اماکن، یک سیستم امنیتی است که در صورت ورود افراد غیر مجاز به منزل یا محل کارتان، به شما اطلاع رسانی می‌کنند. هر زمان که فردی از حریم از پیش مشخص شده دستگاه عبور کند؛ این سیستم به شما اطلاع رسانی می‌کند.

    0 چگونگی انتخاب دوربین مداربسته مناسب هر مکان

    دوربین مدار بسته (Closed-Circuit Television که به‌شکل مخفف CCTV نامیده می‌شود) سیستمی است که به شما اجازه می‌دهد از تمام وقایعی که محیط مورد نظر رخ می‌دهد، باخبر شوید.

    0 آموزش تصویری انتقال تصویر دوربین مدار بسته

    با انتقال تصویر دوربین مداربسته قابلیت مشاهده تصاویر دوربین بر روی گوشی موبایل و از طریق بستر اینترنت امکان پذیر می گردد. این امر در مواقع مسافرت و سفرهای برونوو شهری و از فواصل بسیار دور نظارت مناسب و بهینه بر محل مورد را به بهترین نحو محقق می سازد.

    روش های گوناگونی برای انتقال تصویر دوربین های مدار بسته وجود دارد.

    درباره DHOP داهوا چه میدانید ؟
    0 درباره DHOP داهوا چه میدانید ؟

    Dahua Hardware Open Platform (DHOP) یک پلت فرم باز است که به برنامه های شخص ثالث اجازه دانلود و نصب بر روی دوربین های شبکه داهوا را می دهد. در این برنامه، کاربران نهایی می‌توانند راه‌حل‌های مناسبی را برای بهینه‌سازی محیط امنیتی یا lotT خود بیابند. انعطاف پذیری نیز تضمین شده است زیرا کاربران همیشه می توانند برنامه موجود را حذف کرده و راه حل های جدید را آپلود کنند.

    DHOP ابتکار کلیدی داهوا برای ادغام با شرکای فناوری، یکپارچه‌کننده‌های سیستم، فروشندگان و کاربران نهایی است که یک اکوسیستم باز و برد-برد را در صنعت ارائه می‌کند. DHOP با باز کردن دستگاه‌های سخت‌افزاری خود برای توسعه‌دهندگان شخص ثالث، به کاربران اجازه می‌دهد تا برنامه‌های هوشمند را برای صنعت امنیت و اینترنت اشیا تعبیه کنند. اطلاعات مربوط به راه حل های توسعه یافته در بازار برنامه Dahua موجود است. در حال حاضر 17 اپلیکیشن روی این پلتفرم آپلود شده است.

    0 معرفی کامل میکروتیک و قابلیت های آن

    میکروتیک چیست ؟

    میکروتیک ( Mikrotik ) یک شرکت تولید کننده سخت افزار و نرم افزارهای شبکه در کشور لتونی میباشد. بیشترین حوزه فعالت این کمپانی در زمینه ساخت روتر و تجهیزات وایرلس میباشد.میکروتیک فعالیت خود را با تولید نرم افزار RouterOS  شروع نمود.RouterOS یک سیستم عامل بر پایه کرنل لینوکس میباشد که با سفارشی سازی و تغییراتی که در هسته لینوکس داده شده میتواند به عنوان یک فایروال و روتر در شبکه فعالیت کند.قابلیتهایی که سیستم عامل RouterOs  دراختیار ما قرار میدهد بسیار متنوع بوده و طیف وسیعی از سرویس های شبکه ای را شامل میشود. این قابلیتها در کمتر روتر و دستگاهی بصورت یکجا وجود دارد ولی در روتر میکروتیک با قیمت ناچیز و طیف گسترده ای از امکانات در اختیار ما میباشد.

    سیستم عامل میکروتیک یا RouterOs به دو صورت در شبکه های امروزی قابل استفاده میباشد :  هم میتواند روی یک pc یا روی ماشین مجازی نصب شود و هم روی سخت افزار خاصی بنام RouterBoard که  برای این سیستم عامل طراحی شده است و توسط خود mikrotik تولید و به بازار عرضه شده است ، در هر دو حالت ما دارای روتر میکروتیک خواهیم بود. روتربوردها سخت افزار اختصاصی میکروتیک بوده که سیستم عامل RouterOs روی آن نصب شده است و به تعدادی پورت شبکه مجهز شده است. سیستم عامل RouterOs در کنار عملیات روتینگ، فایروالینگ و فیلترینگ قابلیتهای بیشتری را در خود پشتیبانی میکند که عملیات مدیریت ترافیک شبکه را آسان نموده است.

    قابلیتهای روتر میکروتیک

    • ریموت از راه دور به شبکه از طریق پروتکل های مختلف vpn
    • پشتیبانی از destination nat برای دسترسی به سرورهای داخل شبکه از بیرون
    • پشتیبانی از VRF یا چندین روتر مجازی
    • پشتیبانی از مسیریابی بر اساس Policy-Based Routing یا PBR
    • عملیات Bandwith Shaping یا کنترل ترافیک شبکه و اینترنت و اعمال محدودیت سرعت به کاربران
    • اتصال به چندین ISP و پخش کردن ترافیک اینترنت کاربران روی چندین لینک اینترنت
    • راه اندازی DHCP  در شبکه جهت پیکره بندی پویای کلاینتهای تحت شبکه
    • پیاده سازی quality of service  روی پکت های شبکه
    • سرعت بوت بالای روتر میکروتیک
    • پشتیبانی از آدرس آی پی ورژن 6
    • راه اندازی هات اسپات  ((hotspot و اکانتینگ در شبکه
    • پشتیبانی از پروتکل های مسیریابی MPLS,BGP,OSPF
    • قابلیت استفاده تنها از مک آدرس برای کانفیگ اولیه دستگاه ( عدم نیاز به آدرس آی پی در ابتدا )

    میکروتیک خود اقدام به تولید روترهایی به نام روتربورد ( RouterBoard) نموده است. معروفترین مدل روتربرد میکروتیک در گذشته RB750  بود که هنوز هم در خیلی از شرکت ها در حال کار میباشد و مخصوص شبکه های کوچک تا متوسط میباشد.مدلهای جدیدتر آن نیز مانند RB951Ui-2HnD موجود میباشد که در داخل خود ماژول وایرلس را دارا بوده و بعنوان  اکسس پوینت در شبکه فعالیت میکند.

    میکروتیک مدل rb750

    نمایی از اتصالات روتر RB750

    قابل ذکر است که روترهای میکروتیک مجهز به لایسنس بوده که هر لایسنس یک level دارد.مفهوم level در اصل به میزان استفاده از قابلیتهای دستگاه و توان ایجاد session های مختلف برای کاربران میباشد که از 1 تا 6 متغیر است و توصیه شده در صورت بالابودن تعداد کاربران از لایسنس level 6  استفاده گردد. تجهیزات وایرلس outdoor میکروتیک نیز در بازار موجود میباشند که جهت ایجاد لینکهای رادیویی در فواصل مختلف میتوان از آنها استفاده نمود و به آنها رادیو میکروتیک نیز اطلاق میشود.

    انواع رادیو وایرلس و مزایای آن
    0 انواع رادیو وایرلس و مزایای آن

    یکی از مشکلات روزمره همه ما استفاده از اینترنت خوب و با کیفیت هست. در اکثر منازل هنوز از اینترنت ADSL استفاده میشه که چندان کیفیت مناسبی ندارد. از فیبرنوری هم که فعلا خبری نیست، پس تنها انتخاب برای دوستانی که نیاز به یک اینترنت با کیفیت، سرعت بالا، پینگ پایین و غیره دارند، استفاده از اینترنت بی سیم یا وایرلس هست.

    اینترنت وایرلس با استفاده از رادیوهای وایرلس قابل ارائه هست به شکلی که یک رادیو وایرلس در محل شما نصب می شود به سمت آنتن های شرکت تامین کننده اینترنت و این ارتباط به صورت نقطه به نقطه شکل خواهد گرفت.

    رادیو وایرلس چیست؟

    رادیو وایرلس وسیله ای هست که اینترنت یا دیتا رو دریافت می کند و به صورت امواج رادیویی به مقصد ارسال می کند و بالعکس تا بتواند یک ارتباط را برقرار می کند. حالا این ارتباط به صورت نقطه به نقطه (PTP) یا یک نقطه به چند نقطه (PTMP) بسته به نیاز می تواند شکل بگیرد.

    رادیو وایرلس ها با توجه به ساختاری که دارد یا به صورت رادیو آنتن یکپارچه هستند مثل SXTsq یا اینکه برای راه اندازی نیاز به یک آنتن جداگانه دارند مثل NetMetal. همچنین رادیوها وایرلس ها با توجه به نیاز در انتقال دیتا و مسافت توانایی های مختلفی دارند که در ادامه توضیح خواهیم داد.

    رادیو وایرلس با ساختار یکپارچه

    رادیو وایرلس نیازمند آنتن

    نحوه انتخاب رادیو وایرلس صحیح

    میزان پهنای باند جهت انتقال و میزان مسافت دو نکته اصلی در انتخاب رادیو وایرلس می باشد.

    برای مثال از رادیوهای مثل SXTsq Lite۵ یا LHG۵ برای استفاده در مسافت های زیر ۱۰ کیلومتر و تا توانایی انتقال ۳۰۰ مگابیت استفاده می شود، البته این ارقام و آمار در محیط های آزمایشگاهی بدست آمده و در دنیای واقعی با توجه به آب و هوا و نویزهای موجود در محیط از این توانایی کاسته خواهد شد.

    رادیوهای قوی تری هم هست مثل BaseBox یا Netmetal که برای استفاده نیاز به آنتن جداگانه دارند و از قدرت بسیار بالایی برخوردارند. برای مثال رادیو NetMetal با توجه به آنتنی که برای آن تهیه می شود تا مسافت ۳۰ کیلومتر نیز کار انتقال دیتا را انجام می دهد.

    در کنار کارت وایرلس قدرتمند ۸۶۷ مگابیتی که دارد می تواند حجم بالای اطلاعات را منتقل کند که اغلب در شرکت های تامین کننده اینترنت یا شرکت های خیلی وسیع استفاده خواهد شد. رادیو وایرلس های قدرتمند با آنتن یکپارچه در بازار وجود دارد نظیر QRT۵.

    حتما در مشاهده و بررسی انواع مدل های رادیو وایرلس با اعداد یا اختصاراتی روبرو خواهید شد مانند: ۲، ۵، ۵۲، AC، HP و غیره که به اختصار توضیح خواهیم داد.

    . AC در انتهای مدل رادیو دلالت بر کارت وایرلس و پورت های قدرتمندتر نسبت به مدل معمولی دارد.

    . HP در انتهای مدل رادیو اغلب دلالت بر High Power بودن و قابلیت استفاده به صورت AP را دارد.

    . ۲ در انتهای مدل رادیو دلالت بر توانایی کارکرد رادیو وایرلس در باند ۲ گیگاهرتز را دارد.

    . ۵ در انتهای مدل رادیو دلالت بر توانایی کارکرد رادیو وایرلس در باند ۵ گیگاهرتز را دارد.

    . ۵۲ در انتهای مدل رادیو دلالت بر توانایی کارکرد رادیو وایرلس در هر دو باند ۲ و ۵ را دارد.

    . ۶ در انتهای مدل رادیو دلالت بر توانایی کارکرد رادیو وایرلس در باند ۶ گیگاهرتز را دارد.

    دسته بندی رادیو وایرلس میکروتیک

    رادیو وایرلس های مناسب استفاده خانگی یا شرکتی در مقیاس کوچک و متوسط:

    . رادیو وایرلس میکروتیک SXTsq

    . رادیو وایرلس میکروتیک Disc lite

    . رادیو وایرلس میکروتیک LHG

    . رادیو وایرلس میکروتیک SEXTANT

    . رادیو وایرلس میکروتیک SXT

    رادیو وایرلس های مناسب استفاده سازمانی و کارخانجات در مقیاس بزرگ:

    . رادیو وایرلس میکروتیک QRT

    . رادیو وایرلس میکروتیک BaseBox

    . رادیو وایرلس میکروتیک NetBox

    . رادیو وایرلس میکروتیک NetMetal

    البته این شرکت محصولات خیلی زیادی دارد که ما به اختصار رادیوهای پر استفاده را برای شما مثال زدیم.

    نکاتی که باید در زمینه خرید و نگهداری رادیو وایرلس رعایت کنید:

    ۱. حتما قبل از تهیه با کارشناسان فنی مشورت کنید تا مناسب ترین انتخاب را داشته باشید.

    ۲. در زمان خرید از گارانتی یا عدم گارانتی تجهیز اطمینان حاصل کنید.

    ۳. هرگز بدون داشتن آشنایی با سیستم های وایرلس اقدام به نصب و راه اندازی دستگاه نکنید.

    ۴. از کابل با کیفیت استفاده کنید تا در کوتاه مدت دستگاه دچار اختلال یا از کار افتادن نشود.